Eigenaar van een webshop en wil je ook echt verkopen?

Heb jij altijd al spullen willen verkopen op een geweldige locatie in den Haag? Deze A locatie kan je namelijk al voor honderd euro per maand huren! Het concept is simpel, Webshopspecials biedt winkeleigenaren per halve meter winkelruimte aan. Deze winkelruimte is inclusief verzekering, verkooppersoneel en alles wat er verder bij komt kijken. Wie de gok nog niet helemaal wil wagen maar wel nieuwsgierig is kan ook kiezen voor het commissiemodel.

In de Haagse bluf

Eigenaar van een winkel

Eigenaar van een winkel

De winkelruimte wordt aangeboden in de Haagse Bluf een toplocatie waar je maandelijks zo’n 360.000 passanten langs zult zien lopen. Dit is een garantie dat je producten sowieso gezien zullen worden! Voor honderd euro per maand heb jij dus je eigen box, waarmee je eraan mee helpt om een soort van warenhuis te creëren. Er worden hier honderden zo niet duizenden verschillende artikelen aan de man gebracht, dingen die je normaal gesproken online aan kunt schaffen. De perfecte spot om reclame te maken voor je producten en voor je bedrijf!

Vijftig centimeter

Voor die honderd euro krijg je vijftig centimeter, is dat te klein dan schaf je er nog eens vijftig centimeter bij aan – of zoveel als je wilt. Wanneer je bijvoorbeeld kleding wilt gaan verkopen zitten hier zelfs de rekken al bij in! Het leuke is ook nog eens dat je bij meerdere aankopen korting zult krijgen. Maar de initiatief nemers geven vooral aan dat ze op zoek zijn naar webwinkels die de overstap durven te maken. Het aanbod mag zo breed zijn als maar mogelijk is, maar moet wel verkoopbaar zijn.

Goed idee?

Ik vindt het persoonlijk een heel erg goed idee, maar weet niet of vijftig centimeter wel genoeg is. Maar aan de andere kant als je het een beetje slim aanpakt? Er zijn diverse andere winkels die naast een normale winkel ook een webwinkel hebben, met dit concept willen ze winkels die alleen een webwinkel hebben de mogelijkheid geven om hun assortiment ook gewoon aan te bieden. “Zelf raadt de organisatie vooral de best verkopende producten aan, of producten met een hoge marge.” Een goed idee voor winkels die alleen een webwinkel hebben. Al is het voor de grote jongens niet meer nodig om dat zo aan te pakken. Ben jij nog op zoek naar kortingscodes voor diverse grote webwinkels? Bekijk website en doe er je voordeel mee!